Keptas bri sūris

25 min.
Spausdinti
0 įvert.

Ingredientai:

  • Bri sūris, 250–500 g
  • Medus, 2 v. š.
  • Rozmarino šakelė, 1 vnt.
  • Raudonosios vynuogės, 1 kekė
  • Krekeriai arba prancūziškas batonas

Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C, įdėkite bri sūrį į mažą kepti orkaitėje tinkamą indą (kuriame ir bus patiekiamas sūris) arba kepimo popieriumi dengtą kepimo skardą. Kepkite apie 15–20 minučių. Švelniai palieskite bri viršų – jis turėtų būti itin minkštas.

 

Įdėkite iškeptą sūrį į serviravimo indą (arba serviruokite kepimo inde), užpilkite medų ir uždėkite rozmarino šakelę.

 

Patiekite kartu su vynuogėmis ir krekeriais ar prancūzišku batonu.

NL_Suriai_04
Pagalba