Keptas bri sūris
25 min.
Spausdinti
Ingredientai:
- Bri sūris, 250–500 g
- Medus, 2 v. š.
- Rozmarino šakelė, 1 vnt.
- Raudonosios vynuogės, 1 kekė
- Krekeriai arba prancūziškas batonas
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C, įdėkite bri sūrį į mažą kepti orkaitėje tinkamą indą (kuriame ir bus patiekiamas sūris) arba kepimo popieriumi dengtą kepimo skardą. Kepkite apie 15–20 minučių. Švelniai palieskite bri viršų – jis turėtų būti itin minkštas.
Įdėkite iškeptą sūrį į serviravimo indą (arba serviruokite kepimo inde), užpilkite medų ir uždėkite rozmarino šakelę.
Patiekite kartu su vynuogėmis ir krekeriais ar prancūzišku batonu.