Kesadilijos

40 min.
Spausdinti
0 įvert.

Ingredientai:

  • Vidutinio dydžio tortilijos 4 vnt.
  • Vištienos krūtinėlė 500 g
  • Ypač grynas alyvuogių aliejus 2 v. š.
  • Saldžiosios paprikos 2 vnt.
  • Svogūnas ½ vnt.
  • Avokadas 1 vnt.
  • Čederis 200 g
  • Parmezanas 200 g
  • Aitriųjų paprikų milteliai ½ a. š.
  • Kuminas ½ a. š.
  • Raudonėliai ½ a. š.
  • Druska
  • Malti pipirai
  • Svogūnų laiškai 1 saujelė

1.     Į didelę keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus ir įkaitinkite. Suberkite smulkintą svogūną ir paprikas, pagardinkite druska ir pipirais. Kepinkite apie 5 minutes, kol suminkštės. Atidėkite į dubenėlį.

2.     Į tą pačią keptuvę įpilkite dar šiek tiek alyvuogių aliejaus, pakaitinkite. Supjaustykite vištienos krūtinėlę juostelėmis ir sudėkite į keptuvę. Suberkite prieskonius, šiek tiek druskos ir pipirų ir kepinkite iš visų pusių, kol iškeps ir apskrus. Atidėkite į dubenėlį.

3.     Į keptuvę dėkite tortiliją ir ant vienos jos pusės dėkite tarkuotą sūrį, iškeptą mėsą, keptus svogūnus ir papriką, kelias avokado riekutes ir smulkintus svogūnų laiškus. Naudokite po ¼ ingredientų. Uždenkite mišinį kita tortilijos puse ir kepkite. Kai apskrus, apverskite tortiliją ir dar pakepkite apie 3 minutes. Tokiu būdu paruoškite ir likusias kesadilijas.

4.     Supjaustykite kesadilijas į mažesnius gabalėlius ir patiekite su grietine.

Kesadilija_660x660
Pagalba