ARGENTININĖS JŪRINĖS LYDEKOS (lot. Merluccius hubbsi) (98%), valgomoji druska (2%). Sužvejota: Pietvakarių Atlantas (FAO 41). Žvejybos įrankis: tralai (OTB). Kilmės šalis - Urugvajus.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 473kJ/113kcal, riebalų 0,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,2 g, angliavandenių 0 g, iš kurių cukrų 0 g, baltymų 24,7 g, druskos 2,0 g.
PAPRASTOJO DIDŽIOJO SKAIDKALMARIO FILĖ (lot. Dosidicus gigas) 97%, druska, prieskoniai įvairiomis dalimis (yra GARSTYČIŲ sėklų). Sužvejota Pietų Ramiajame vandenyne (FAO87). Žvejybos įrankis: kabliukai ir ūdos. Kilmės šalis Lietuva. Prieš vartojimą temiškai apdoroti.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 576kJ/136kcal, riebalų 2,3 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,2 g, angliavandenių 1,3 g, iš kurių cukrų 0,5 g, baltymų 27,6 g, druskos 3,1 g.
ATLANTINĖ SKUMBRĖ (99 %) (lot. Scomber scombrus), druska. Sužvejota: Šiaurės Atlante, FAO 27, Norvegijos jūra, IIa kvadratas. Žvejybos įrankis – tralai.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 812kJ/195kcal, riebalų 12,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 4,9 g, angliavandenių 0,6 g, iš kurių cukrų 0,4 g, baltymų 20,0 g, druskos 0,7 g.
atlantinės SKUMBRĖS (lot. Scomber scombrus) (50 %), SŪRIS (25 %) (pasterizuotas PIENAS, raugų kultūros, druska, fermentai, kietiklis kalcio chloridas, konservantas kalio nitratas), majonezas (vanduo, augalinis rapsų aliejus, modifikuotas krakmolas, GARSTYČIOS, druska, KIAUŠINIŲ milteliai, pasterizuotas PIENAS, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: acto ir citrinų rūgštys, stabilizatoriai: pupenių ir ksantano dervos, dažiklis karotenai), druska. Sužvejota: FAO 27 IVA kvadrate Šiaurės Rytų Atlante Šiaurinėje Šiaurės jūros dalyje.Žvejybos įrankis: tralai. Vet. patvirtinimo Nr.: LT 88-04 EB.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 1309kJ/313kcal, riebalų 26,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 7,0 g, angliavandenių 1,7 g, iš kurių cukrų 0,7 g, baltymų 18,0 g, druskos 2,5 g.
karštai rūkytas BAIKŠTUSIS SLAPUKAS (96%) (lot. Seriolella porosa), druska, prieskoniai įvairiomis dalimis (sudėtyje yra GARSTYČIŲ sėklų). Sužvejota: Pietvakarių Atlante (FAO 41). Žvejybos įrankis: tralai.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 878kJ/210kcal, riebalų 15,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 4,1 g, angliavandenių 0 g, iš kurių cukrų 0 g, baltymų 12,0 g, druskos 4,0 g.
JUODASIS PALTUSAS (lot. Reinhardtius hippoglossoides) 98%, druska 2%. Sužvejota Šiaurės Atlante (FAO27) Norvegijos jūroje. Žvejybos įrankis tralai. Kilmės šalis Lietuva.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 1099kJ/264kcal, riebalų 20,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 5,3 g, angliavandenių 1,1 g, iš kurių cukrų 0,3 g, baltymų 20,0 g, druskos 1,5 g.
afrikinis ŠAMAS plėšikas (lot. Clarias gariepinus) (99,2 %), druska, česnakai.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 871kJ/209kcal, riebalų 12,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,6 g, angliavandenių 0,8 g, iš kurių cukrų 0 g, baltymų 22,6 g, druskos 1,0 g.
didysis jūrinis EŠERYS (lot. Sebastes marinus), druska. Sužvejota: FAO27 IIIA-Norvegijos jūra. Žvejybos įrankiai: įvairiagyliai tralai su kėtoklėmis. Kilmės šalis Norvegija.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 560kJ/91kcal, riebalų 0,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,2 g, angliavandenių 0 g, iš kurių cukrų 0 g, baltymų 20,7 g, druskos 1,8 g.
gelminis ilgažiomenis EŠERYS (lot.Sebastes mentella), 98,1%, valgomoji druska. Sužvejota: FAO 27 IIa – Norvegijos jūra. Žvejybos įrankiai: tralai su kėtoklėmis. Kilmės šalis Norvegija.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 474kJ/112kcal, riebalų 2,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,7 g, angliavandenių 0 g, iš kurių cukrų 0 g, baltymų 22,2 g, druskos 1,9 g.
ilgažiomeniai jūriniai EŠERIAI (lot. Sebastes alutus) (98,3 %), saulėgrąžų aliejus, augalinis aliejus (rapsų), kvapiosios medžiagos (paprikos, citrinų, rozmarino).
100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 485kJ/116kcal, riebalų 3,7 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,6 g, angliavandenių 0 g, iš kurių cukrų 0 g, baltymų 19,3 g, druskos 24,4 g.
atlantinė LAŠIŠA, 94,4% (lot. Salmo salar), maistinė druska 5,6%. Užauginta: Norvegijos lašišų ūkiuose. Žvejybos įrankis: gaubiamieji ir keliamieji tinklai. Kilmės šalis Norvegija.
100 g produkto vidutinė energinė ir maistinė vertė: 1853kJ/443kcal, riebalų 13,2 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 5,8 g, angliavandenių 0,5 g, iš jų cukrų 0,3 g, baltymai 13,7 g, druska 5,6 g.
gelminiai ilgažiomeniai EŠERIAI (lot. Sebastes mentella), druska. Sužvejota FAO 27 IIa regione Norvegijos jūroje. Žvejybos įrankiai – dugniniai tralai su kėtoklėmis (OTB). Kilmės šalis - Vokietija
100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 581 kJ/ 138 kcal, riebalų 3,3 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,9 g, angliavandenių 0 g, iš kurių cukrų 0 g, baltymų 27 g, druskos 3,7 g.
argentininės jūrinės LYDEKOS (lot. Merluccius hubbsi), druska. Sužvejota FAO 41 regione pietvakarių Atlante. Žvejybos įrankiai – dugniniai tralai su kėtoklėmis (OTB). Kilmės šalis – Ispanija.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė : 548 kJ / 130 kcal, riebalų 3,7 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,7 g, angliavandenių 0 g, iš kurių cukrų 0 g, baltymų 24,2 g, druskos 5 g.
europinės upinės PLEKŠNĖS (lot. Platichthys flesus), druska. Sužvejota: FAO 27 IIID – Baltijos jūra. Žvejybos įrankiai: statomi žiauniniai tinklai su inkarais (GNS). Kilmės šalis – Lenkija.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 719kJ/171kcal, riebalų 6,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,2 g, angliavandenių 0 g, iš kurių cukrų 0 g, baltymų 28,8 g, druskos 3,3 g.
paprastoji kuoja (lot. Rutilus rutilus), vytinta, neišdarinėta, su galva, druska. Sužvejota: gėluose vandenyse, Kuršių mariose, Lietuvoje. Žvejybos įrankis: statomi tinklai.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 1396kJ/331kcal, riebalų 7,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,9 g, angliavandenių 0 g, iš kurių cukrų 0 g, baltymų 66,0 g, druskos 8,0 g.
smulkintos laukinių raudonųjų LAŠIŠŲ (lot. Oncorhynchus nerka) nuopjovos (52 %), smulkintos atlantinių LAŠIŠŲ (lot. Salmo salar) nuopjovos (35 %), cukrus, Chalapos paprikų skonio prieskonių mišinys (stabilizatorius E450, dekstrozė, valgomoji druska, kvapiosios medžiagos, antioksidantas E300, prieskonių ekstraktas, lipnumą reguliuojanti medžiaga E551, aštrus padažas (vanduo, cukrus, spirito actas, pomidorų pasta (36 %), modifikuotas krakmolas, konservuotos žaliosios paprikos (saldžiosios paprikos (1,5 %), vanduo, spirito actas, cukrus, valgomoji druska), valgomoji druska, aitriosios paprikos (1,5 %), obuolių tyrė, paprikų gabaliukai, tirštikliai (E412, E415), paprikų ekstraktas, konservantas E211), kalio acetatas E261, kalio laktatas E326, krakmolas, prieskonių mišinys (druska, juodieji pipirai (25,7 %), svogūnai, maltodekstrinas, cukrus, česnakai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, bulvių krakmolas, citrinų granulės (0,6 %) (citrinų ir apelsinų sultys, gliukozės sirupas, cukrus, citrinų kvapioji medžiaga), GARSTYČIŲ sėklos), maisto priedų mišinys (bulvių krakmolas, modifikuotas krakmolas, SOJŲ baltymų izoliatas, stabilizatorius E407, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E331, antioksidantas (E301, E330), gliukozės sirupas. Laukinės lašišos (lot. Oncorhynchus nerka) sužvejotos Šiaurės rytų Ramiajame vandenyne (FAO67), žvejybos įrankis: statomi žiauniniai tinklai. Atlantinės lašišos (lot. Salmo salar) užaugintos Norvegijoje. ATSARGIAI! Galimi žuvies kaulų likučiai.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 893kJ/215kcal, riebalų 15,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,3 g, angliavandenių 1,5 g, iš kurių cukrų 0,8 g, baltymų 17,3 g, druskos 3,5 g.
atlantinė SKUMBRĖ (lot. Scomber scombrus), valgomoji druska. Sužvejota FAO 27 VIa – Škotijos ir Š. Airijos šiaurės vakarų pakrantė arba rajonas į vakarus nuo Škotijos. Žvejybos įrankiai: įvairiagyliai tralai su kėtoklėmis (OTM). Prieš vartojant pašalinti kaulus ir odą.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 1033kJ/249kcal, riebalų 19,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 4,6 g, angliavandenių 0,5 g, iš kurių cukrų 0 g, baltymų 19,0 g, druskos 0,9 g.
Atlantinė SILKĖ (lot. Clupea harengus harengus), druska. Sužvejota FAO 27, Šiaurės Rytų Atlantas, sužvejuota velkamuoju tinklu. Pagaminta Lietuvoje.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 722kJ/173kcal, riebalų 11,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 4,4 g, angliavandenių 0,0 g, iš kurių cukrų 0 g, baltymų 18,3 g, druskos 4,7 g.
ATLANTINĖ SKUMBRĖ (96 %) (lot. Scomber scombrus), druska. Sužvejota: Šiaurės Atlante, FAO 27, Norvegijos jūra, IIa kvadratas. Žvejybos įrankis – tralai.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 858kJ/205kcal, riebalų 14,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,3 g, angliavandenių 0 g, iš kurių cukrų 0 g, baltymų 18,6 g, druskos 3,6 g.
atlantinių LAŠIŠŲ (lot. Salmo salar) filė su oda (iš ŽUVŲ) 96,3%, druska, cukrus. Užauginta Norvegijoje.
100 g produkto vidutinė energinė ir maistinė vertė: 807 kJ/ 194 kcal; riebalai 13 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,7 g; angliavandeniai 0,8 g, iš kurių cukrų 0,7 g; baltymai 19 g; druska 3 g.
atlantinių LAŠIŠŲ (lot. Salmo salar) filė su oda (IŠ ŽUVŲ), 96,3 %, druska, cukrus. Užauginta Norvegijoje.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė 807 kJ/ 194 kcal; riebalai 13 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,7 g; angliavandeniai 0,8 g, iš kurių cukrų 0,7 g; baltymai 19 g; druska 3 g.
AUKSASPALVĖ DORADA (96 %) (lot. Sparus aurata), druska. Užauginta Turkijoje.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 847kJ/258kcal, riebalų 16,7 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 4,2 g, angliavandenių 0,9 g, iš kurių cukrų 0 g, baltymų 26,6 g, druskos 4,0 g.
KUPRĖ (lot. oncorhynchus gorbuscha) (95 %),valgomoji druska, prieskoniai (morkos, svogūnai, juodieji pipirai, kmynai, raudonos saldžiosios paprikos, petražolės) (1 %). Gali būti SEZAMŲ sėklų ir jų produktų pėdsakų. Sužvejota: Šiaurės rytų Ramiajame vandenyne (FAO 67). Žvejybos įrankis: žiauniniai tinklai.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 536kJ/127kcal, riebalų 2,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,8 g, angliavandenių 4,5 g, iš kurių cukrų 0,2 g, baltymų 24,7 g, druskos 3,8 g.
GELTONDRYŽĖ RIEBŽUVĖ (lot. Lepidocybium flavobrunneum), 98%, druska. Sužvejota: Pietvakarių Ramusis vandenynas (FAO 81). Žvejybos įrankis - kabliukai ir ūdos. Šiose žuvyse esančios medžiagos gali neigiamai veikti virškinimo traktą. Kilmės šalis Lietuva. Prieš vartojimą temiškai apdoroti.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 1165kJ/281kcal, riebalų 22,3 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,2 g, angliavandenių 0,6 g, iš kurių cukrų 0,4 g, baltymų 19,4 g, druskos 2,0 g.
atlantinė SKUMBRĖ (lot. Scomber scombrus), valgomoji druska. Sužvejota FAO 27 VIa – Škotijos ir Š. Airijos šiaurės vakarų pakrantė arba rajonas į vakarus nuo Škotijos. Žvejybos įrankiai: įvairiagyliai tralai su kėtoklėmis (OTM). Prieš vartojant pašalinti kaulus ir odą.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 1101kJ/265kcal, riebalų 21,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 5,2 g, angliavandenių 0,5 g, iš kurių cukrų 0 g, baltymų 18,0 g, druskos 3,2 g.
MOLIUSKAI (60 %) (PAPRASTŲJŲ AŠTUONKOJŲ ČIUPTUVAI (lot. Octopus vulgaris) (sužvejoti FAO 34, Vidurio ir Rytų Atlante; žvejybos įrankis dugniniai tralai su kėtoklėmis) PAPRASTŲJŲ DIDŽIŲJŲ SKRAIDKALMARIŲ ČIUPTUVAI (lot. Dosidicus gigas) (sužvejota FAO 87, Ramiajame vandenyne; žvejybos įrankis kabliukai ir ūdos)), saulėgrąžų aliejus, vyno actas, valgomoji druska, natūralios kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (E300, E330), konservantai (E202, E211). Gali būti MOLIUSKŲ, VĖŽIAGYVIŲ, ŽUVŲ, SALIERŲ, KIAUŠINIŲ ir GLITIMO (iš JAVŲ) pėdsakų. Atidarius arba pažeidus pakuotę produktą suvartoti per 15 dienų, tačiau ne vėliau nei iki nurodyto tinkamumo vartoti termino pabaigos. Grynasis kiekis 1000 g. Grynasis kiekis (be skysčio) 600 g.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 462kJ/110kcal, riebalų 6,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,6 g, angliavandenių 2,1 g, iš kurių cukrų 2,1 g, baltymų 12,0 g, druskos 1,0 g.
JŪROS KOPŪSTAI (lot. Laminaria Japonica) (80,5%), augalinis aliejus (rapsų) (17,5%), valgomoji druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga acto rūgštis, konservantai natrio benzoatas, kalio sorbatas.
100 g produkto vidutinė energinė ir maistinė vertė: 725 kJ/173 kcal; riebalų - 17,65 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 1,2 g, angliavandenių - 2,44 g, iš kurių cukrų - 0 g, baltymų - 0,74 g, druskos - 1,69 g.
marinuoti INDINIAI KALMARAI (60 %) (lot. Uroteuthis duvaucelii) (sužvejoti FAO 51, Indijos vandenyne; žvejybos įrankis dugniniai tralai su kėtoklėmis (OTB)), saulėgrąžų aliejus, vyno actas, valgomoji druska, džiovintos petražolės, natūralios kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (E300, E330), konservantai (E202, E211). Gali būti MOLIUSKŲ, VĖŽIAGYVIŲ, ŽUVŲ, SALIERŲ, KIAUŠINIŲ IR GLITIMO (iš JAVŲ) pėdsakų. Atidarius arba pažeidus pakuotę produktą suvartoti per 15 dienų, tačiau ne vėliau nei iki nurodyto tinkamumo vartoti termino pabaigos. Grynasis kiekis 1000 g. Grynasis kiekis (be skysčio) 600 g.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 486kJ/116kcal, riebalų 6,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,0 g, angliavandenių 2,1 g, iš kurių cukrų 0 g, baltymų 13,0 g, druskos 1,3 g.
jūros DUMBLIAI (70%), agar-agar, grybai, cukrus, čili pipirai, SEZAMAS (1,8%), druska, marinatas (SEZAMO aliejus, SOJOS pupelių padažas (SOJOS pupelės, KVIEČIAI, druska, cukrus), acto rūgštis, vanduo, dažikliai briliantinis mėlynasis FCF, tartrazinas*). *gali neigimai paveikti vaikų aktyvumą, dėmesį ir sveikatą.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 377kJ/90kcal, riebalų 2,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,3 g, angliavandenių 16,0 g, iš kurių cukrų 10,0 g, baltymų 1,1 g, druskos 2,0 g.
MOLIUSKAI (56 %) (PAPRASTŲJŲ DIDŽIŲJŲ SKRAIDKALMARIŲ filė (lot. Dosidicus gigas) (sužvejota FAO 87, Ramiajame vandenyne; žvejybos įrankis kabliukai ir ūdos), ARGENTININIAI TRUMPAPELEKIAI KALMARAI (lot. Illex argentinus) (sužvejoti FAO 41, Pietvakarių Atlante; žvejybos įrankis kabliukai ir ūdos), INDINIAI KALMARAI (lot. Uroteuthis duvaucelii) (sužvejoti FAO 51, Indijos vandenyne; žvejybos įrankis dugniniai tralai su kėtoklėmis), LIPŠNIOSIOS SEPIJOS (lot. Sepia lycidas) (sužvejotos FAO 71, Ramiajame vandenyne; žvejybos įrankis dugniniai tralai su kėtoklėmis), SMĖLINIAI AŠTUONKOJAI (lot. Amphioctopus aegina) (sužvejoti FAO 57, Indijos vandenyne; žvejybos įrankis dugniniai tralai su kėtoklėmis), PAPRASTIEJI AŠTUONKOJAI (lot. Octopus vulgaris) (sužvejoti FAO 34, Vidurio ir Rytų Atlante; žvejybos įrankis dugniniai tralai su kėtoklėmis)), saulėgrąžų aliejus, BALTAKOJĖS BLYŠKIOSIOS KREVETĖS (4 %) (lot. Litopenaeus vannamei) (užaugintos Indonezijos akvakultūros ūkyje), vyno actas, valgomoji druska, džiovintos petražolės, natūralios kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (E300, E330), konservantai (E202, E211). Gali būti MOLIUSKŲ, VĖŽIAGYVIŲ, ŽUVŲ, SALIERŲ, KIAUŠINIŲ ir GLITIMO (iš JAVŲ) pėdsakų. Atidarius arba pažeidus pakuotę produktą suvartoti per 15 dienų, tačiau ne vėliau nei iki nurodyto tinkamumo vartoti termino pabaigos. Grynasis kiekis 1000 g. Grynasis kiekis (be skysčio) 600 g.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 476kJ/114kcal, riebalų 6,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,1 g, angliavandenių 1,5 g, iš kurių cukrų 0,9 g, baltymų 13,0 g, druskos 1,0 g.
atlantinių SILKIŲ filė be odos (89 %) (lot. Clupea harengus), augalinis aliejus (rapsų) (10 %), valgomoji druska, konservantai (natrio benzoatas, kalio sorbatas), dekstrozė, prieskoniai, aromato ir skonio stipriklis E621, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (natrio citratas, citrinų rūgštis, gliukono-delta-laktonas, vyno rūgštis, obuolių rūgštis), antioksidantas (askorbo rūgštis), raudonų burokėlių milteliai. Sužvejota Šiaurės Rytų Atlante Islandijos žvejybos rajone.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 1193kJ/285kcal, riebalų 25,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,8 g, angliavandenių 1,4 g, iš kurių cukrų 0 g, baltymų 12,6 g, druskos 4,7 g.
atlantinės SILKĖS (lot. Clupea harengus) (96 %) (druska, cukrus, aromato ir skonio stipriklis E621, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: E330, E331, E575; dekstrozė, konservantai: E211, E202). Sužvejota: FAO 27 IIa – Norvegijos jūra. Žvejybos įrankiai: įvairiagyliai tralai su kėtoklėmis.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 889kJ/214kcal, riebalų 15,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,1 g, angliavandenių 1,2 g, iš kurių cukrų 0,4 g, baltymų 17,9 g, druskos 3,2 g.
silpnai sūdyta Atlantinių SILKIŲ filė (lot. Clupea harengus harengus) be odos 80% (SILKIŲ filė, valgomoji druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (natrio citratai, citrinų rūgštis, gliukono-delta-laktonas), antioksidantas askorbo rūgštis, konservantai (natrio benzoatas, kalio sorbatas), GARSTYČIŲ padažas 20% (rapsų aliejus, geriamasis vanduo, cukrus, GARSTYČIŲ grūdeliai, actas, vyno actas, valgomoji druska, baltasis vynas, prieskoniai, kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (acto rūgštis, citrinų rūgštis), konservantas kalio metabiSULFITAS, tirštikliai (E 412, E 415).
100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 733kJ/176kcal, riebalų 13,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,8 g, angliavandenių 2,4 g, iš kurių cukrų 2,2 g, baltymų 12,0 g, druskos 3,0 g.
ATLANTINĖS SKUMBRĖS (lot. Scomber scombrus) (96 %), valgomoji druska (4 %),česnakai, juodieji pipirai. Sužvejota: FAO 27. Žvejybos įrankis: tralas.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 858kJ/205kcal, riebalų 14,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,3 g, angliavandenių 0 g, iš kurių cukrų 0 g, baltymų 18,6 g, druskos 4,0 g.
atlantinė SILKIŲ filė su oda (Clupea harengus) (75,25%), druska, aromato ir skonio stipriklis mononatrio glutamatas rūgštingumą reguliuojančios medžiagos citrinų rūgštis, vyno rūgštis, acto rūgštis, konservantai natrio benzoatas, kalio sorbatas), sūrymas (24,75%: vanduo, druska, konservantas natrio benzoatas). Sužvejota FAO 27 (Šiaurės Rytų Atlantas). Kilmės šalis Lietuva
100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 715kJ/172kcal, riebalų 13,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,7 g, angliavandenių 0 g, iš kurių cukrų 0 g, baltymų 12,0 g, druskos 2,0 g.