Bulviniai blynai su grūdėta varške ir šaltai rūkyta lašiša
30 min.
Spausdinti
Ingredientai:
- Bulvė 6 vnt.
- Svogūnas 1 vnt.
- Manų kruopos 1 šaukštas
- Kiaušinis 2 vnt.
- Grūdėta varškė 200 g
- Česnakas 2 skiltelės
- Šaltai rūkyta lašiša 200 g
- Druska
- Pipirai
Gaminimas:
Bulves ir svogūnus sutarkuokite smulkia tarka, sukrėskite į sietelį – tegu nuvarva skystis.Kiaušinius labai gerai išplakite su druska, pipirais ir supilkite į tarkius, suberkite manų kruopas ir gerai išmaišykite. Kepkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.
Grūdėtą varškę sukrėskite į sietelį, kad nuvarvėtų kuo daugiau skysčio, česnakų skilteles sutarkuokite ir atsargiai įmaišykite į grūdėtą varškę.
Blynus patiekite su grūdėta varške ir gabalėliais šaltos rūkytos lašišos.
