Burokėlių ir keptų avinžirnių salotos

Spausdinti
0 įvert.

Ingredientai:

  • Sauja burokėlių lapų
  • Burokėlis 1 vnt.
  • Skardinė avinžirnių 1 vnt.
  • Ilgavaisis agurkas 1 vnt.
  • Avokadas 1/2
  • Sauja saulėgrąžų sėklų
  • Aliejus kepimui
  • Česnakų granulės
  • Druska

Kaip gaminti?

Burokėlį supjaustyti gana plonomis riekelėmis, apipilti aliejumi, druska, česnakų granulėmis ir išdėlioti kepimo skardoje. Šiek tiek nusausintus avinžirnius taip pat apšlakstyti aliejumi, pabarstyti druska ir sudėti į kepimo skardą. 

Viską kartu kepti apie 15 min. (avinžirnius reikėtų vis pavartyti). 

Sausoje keptuvėje paskrudinti saulėgrąžų sėklas, supjaustyti agurką ir avokadą. Sumaišyti padažo ingredientus.

Iškepus avinžirniams ir burokėliams, viską sumaišyti.

Velyku_Velykos_baneriai-09
Pagalba