Cukinijų blyneliai
30 min.
Spausdinti
Ingredientai:
- Cukinija 2 vnt.
- Druska 1 a.š.
- Miltai 1/4 puodelio
- Kietasis sūris 1/4 puodelio
- Česnakas 2 skiltelės
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Druska
- Pipirai
Gaminimas:
Sutarkuokite cukinijas, sudėkite jas į kiaurasamtį ir apibarstykite druska. Laikykite virš kriauklės ar didelio dubens, kad vanduo turėtų kur nutekėti. Maždaug po dešimties minučių nusunkite cukinijas švariu rankšluostėliu.Dideliame dubenyje sumaišykite nusunktas cukinijas, miltus, kietąjį sūrį ir grūstą česnaką, įmuškite kiaušinį. Pagal skonį įberkite pipirų ir druskos.
Blynelius kepkite ant vidutinės ugnies. Patiekite su grietine, papuoškite krapais ir svogūnų laiškais.
