Kiaulienos dešrelės su troškintais kopūstais ir pomidorais
45 min.
Spausdinti
Ingredientai:
- Šviežios kiaulienos dešrelės 500 g
- Rauginti kopūstai 1 pakelis
- Konservuoti pomidorai 1 skardinė
- Bulvė 4 vnt.
- Svogūnas 2 vnt.
- Alyvuogių aliejus
- Druska
- Pipirai
- Prieskonių mišinys su baravykais pagal skonį
- Česnakas 2 skiltelės
- Daržovių sultinys 200 ml.
- Graikiškas jogurtas 2 šaukštai
Gaminimas:
Į įkaitintą puodą įpilkite aliejaus, sudėkite dešreles ir apkepinkite jas, kol gražiai apskrus. Tuomet suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus, smulkintus česnakus ir viską dar pakepkite.Tuomet į puodą sukrėskite raugintus kopūstus, konservuotus pomidorus, suberkite prieskonius, druską, pipirus, suberkite pjaustytas bulves, supilkite sultinį ir viską troškinkite apie 30 minučių.
Patiekite su graikišku jogurtu ir smulkintomis prieskoninėmis žolelėmis.
