Malaizietiškas tinginys
30 min.
Spausdinti
Ingredientai:
- Kakava 200 milteliai, g
- Vanilė 1 milteliai, v. š.
- Pienas 350 kondensuotas, g
- Kiaušiniai 4 vnt.
- Sviestas 150 g
- Paprasti sausainiai 250 g
Kaip gaminti:
Išklokite kepimo formą kepimo popieriumi taip, kad popierius išlįstų pro skardos kraštus.Sulaužykite sausainius ketvirčiais.
Į dubenį įmuškite kiaušinius ir lengvais judesiais plakite. Įberkite kakavos, vanilės, įpilkite kondensuoto pieno. Viską gerai išmaišykite.
Supilkite šokoladinį kremą ir sviestą į prikaistuvį nesvylančiu paviršiumi. Kaitinkite nuolat maišydami, kol sutirštės.
Į paruoštą kepimo formą įpilkite šokoladinio kremo tiek, kad padengtų dugną. Ant viršaus klokite laužytų sausainių sluoksnį. Kartokite, kol viską sunaudosite.
Ant viršaus užlenkite kepimo popieriumi, paspauskite rankomis.
Palikite nakčiai šaldytuve.
