Morkų pyragas (be kviečių ir be cukraus)
1 val. 10 min.
Spausdinti
Ingredientai:
- Morkos 5 vnt. ( g)
- Kiaušiniai 4 vnt.
- Agavų sirupas 150 ml
- Avižų miltai 120 g
- Sviestas 90 g
- Kepimo milteliai 1 a.š.
- Vanilė (naturali) 0.2 g
Morkų pyrago gaminimas labai paprastas:
1. Suplakame kiaušinius kartu su agavų sirupu ar cukrumi.2. Morkas sutarkuojame smulkia trintuve (bulvine) arba, jei turite žaliavalgišką trintuvą, tiesiog sutrinkite.
2. Sviestą ištirpiname vidutinėje temperatūroje.
3. Visus produktus suberiame į morkų masę, gerai išmaišome ir sudedame į formas.
4. Kepame ~50 min. iki +175 °C įkaitintoje orkaitėje.
