Vokietijos ir Austrijos skonių įkvėptas dešrainis
35 min.
Spausdinti
Ingredientai:
- „Gardėsio“ dešrainių bandelės STREET FOOD 2 vnt.
- Karštai rūkytos „Biovelos“ dešrelės BRATWURST 2 vnt.
- Dešrainių padažas 4 v. š.
- Rauginti kopūstai 50 g
- Traškūs kepinti svogūnai 2 a. š.
- Marinuoti agurkėliai 4 vnt.
- Nedidelis svogūnas 1 vnt.
- Sviestas gabalėlis
- Cukrus žiupsnis
Kaip gaminti:
Apkepkite dešreles grilyje arba gerai įkaitintoje keptuvėje, kol jos gražiai apskrus. Taip pat paskrudinkite ir dešrainių bandeles.Keptuvėje su gabalėliu sviesto ir žiupsniu cukraus lėtai maišydami pakepinkite riekelėmis supjaustytą svogūną, kol pradės karamelizuotis.
Bandeles aptepkite padažu, tada dėkite dešreles, ant viršaus – raugintų kopūstų, smulkiai pjaustytų marinuotų agurkėlių, karamelizuotų svogūnų, viską apibarstykite traškiais svogūnais ir apliekite dar trupučiu padažo.