Karštas baltasis nealkoholinis vynas
10 min.
Spausdinti
Ingredientai:
- Cinamono lazdelės 2 vnt.
- Žalio kardamono pupeliės (arba malto) 4 vnt.
- Malti muskatai 0,5 a. š.
- Gvazdikėliai 4 vnt.
- Rudasis cukrus 50 g
- Baltasis nealkoholinis vynas 1 butelis
- Vanilės pasta arba vanilės ankštis
- Apelsinas 1 vnt.
1. Visus ingredientus, išskyrus apelsiną, sudėkite į puodą ir maišydami užvirkite. Tik užvirus, viryklę išjunkite ir leiskite gėrimui pastovėti pusę valandos, kad išsiskirtų visi aromatai.
2. Tuomet sudėkite apelsino griežinėlius ir vėl užvirkite.
3. Vyną supilstykite į taures ir papuoškite apelsino griežinėliais bei cinamono lazdelėmis.
