Pokės dubuo su lašiša

1 val.
Spausdinti
0 įvert.

Ingredientai:

  • Ryžiai, 150 g
  • Šviežia lašiša, 400 g
  • Sojų padažas, 4 v. š.
  • Skrudintų sezamų aliejus, 1 v. š.
  • Ryžių actas, 1 v. š.
  • Česnakas, 1 skiltelė
  • Imbiero šaknis, 2 cm
  • Avokadas, 1 vnt.
  • Agurkas, 1 vnt.
  • Ridikėliai, 2 vnt.
  • Raudonasis kopūstas (smulkintas), 1 stiklinė
  • Morka, 1 vnt.
  • Pupelės EDAMAME, 1 saujelė
  • Sezamų sėklos, 1 žiupsnelis

Sumaišykite sojų padažą, skrudintų sezamų aliejų ir ryžių actą, įtarkuokite česnaką bei imbierą.

Lašišą supjaustykite kubeliais, įdėkite į dubenį ir užpilkite padažu (pusė padažo pasilikite). Uždenkite maistine plėvele ir palikite marinuotis apie 30 minučių.

Išvirkite ryžius. Atidėkite, kad atvėstų.

Supjaustykite daržoves – ridikėlius, morką, agurką ir avokadą.

Pakepinkite pupeles EDAMAME.

Į indą dėkite ryžius ir apipilkite juos likusia padažo dalimi. Ant viršaus dėkite marinuotą lašišą ir daržoves.

Pabarstykite sezamų sėklomis ir patiekite.

pokes dubuo_660x660
Pagalba