Salotos su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu

20 min.
Spausdinti
0 įvert.

Ingredientai:

Salotoms
  • Pelėsinis sūris, 150 g
  • Kriaušės, 2 vnt.
  • Gražgarstės, 80 g
  • Špinatai, 50 g
  • Graikiniai riešutai, 50 g
  • Šaltai rūkytas kumpis, 50 g
  • Vynuogės, 100 g
Padažui
  • Medus, 2 a. š.
  • Citrinų sultys, 2 v. š.
  • Alyvuogių aliejus, 50 ml
  • Garstyčios, 1 v. š.
  • Prieskoninės žolelės
  • Druska
  • Grūsti juodieji pipirai

Dubenėlyje sumaišykite medų, alyvuogių aliejų, garstyčias, citrinų sultis ir prieskonius.

Pasiruošę padažą, plonomis riekelėmis supjaustykite kriaušes ir viską išmaišykite. Atidėkite. 

Gražgarstes ir špinatus sudėkite į salotų dubenį, suberkite kubeliais smulkintą pelėsinį sūrį, kumpį ir susmulkintus riešutus. 

Padažą, juo gardintas kriaušių riekeles ir vynuoges dėkite į salotų dubenį.

suriu_660x660
Pagalba