Tunų kepsniai su juodųjų pipirų plutele
20 min.
Spausdinti
Ingredientai:
- Gelsvauodegių tunų pjausniai 4 vnt.
- Druska 1,5 a. š.
- Malti kedrai 1 a. š.
- Kajeno paprika 0,5 a. š.
- Stambiai malti juodieji pipirai 4 v. š.
- Aliejus (kepimui) 2 v. š.
Kaip gaminti:
Šviežius gelsvauodegių tunų filė pjausnius pagardinkite druskos, maltų kalendrų ir Kajeno paprikų mišiniu. Paruoštus pjausnius apvoliokite stambiai maltuose juoduosiuose pipiruose. Kepkite po 2 minutes iš abiejų pusių gerai įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus, kol susidarys traški plutelė. Patiekite su ryžiais ir garuose virtomis daržovėmis: brokoliais, smidrais ar šparaginėmis pupelėmis.